in

Genç gönüllüler platformu nedir?

Genç gönüllüler platformu nedir sorusu bugünlerde arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Vatandaşların sosyal medyada ve haberlerde sıkça karşılaştığı genç gönüllüler platformu nedir? Platform hakkında net bilgileri öğrenmek isteyenlerin araştırdığı genç gönüllüler platformu ne işe yarıyor? Genç gönüllüler platformu nasıl çalışıyor? İşte, merak edilen bilgiler…

Birçok kişinin sosyal medya platformlarında dönen reklam veya yardım kampanyalarıyla adını duyduğu genç gönüllüler platformu çokça araştırılıyor. Vatandaşların merak ettiği ve ne amaçla kurulduğunu öğrenmek istedikleri genç gönüllüler platformu nedir? Genç Gönüllüler Platformu ne iş yapar? Genç gönüllüler platformu kimin için çalışır? İşte, detaylar…

GENÇ GÖNÜLLÜLER PLATFORMU NEDİR?
Sen de gönül ver” sloganıyla yola çıkan gencgonulluler, gönüllü arayanlar ve gönüllü olmak isteyenlerin yeni buluşma adresi. Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlerin gönüllü olarak hizmet etmeleri için pek çok gönüllülük fırsatı sunuyor.

İl belediyelerine bağlı olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına oluşturulan Gençlik merkezleri ile genç yaştaki vatandaşları gönüllü olarak çalışmasını sağlayıp ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmayı hedefliyorlar.

Sitede yer alan bilgilere göre kendilerini;

“Gönüllülerimizin sadece yaşadıkları yere değil tüm dünyaya hizmet götürmesini istiyoruz. Bu nedenle yurt içindeki gönüllülük faaliyetlerinin yanında dünyanın farklı coğrafyalarındaki gönüllülük fırsatlarını da sizlere sunmayı hedefliyoruz. Bir gönüllü olarak fakir çocukların derslerine yardımcı olabilir, sokakları temiz tutabilir, hastaları ve yaşlıları ziyaret edebilir, engellilerin önündeki engelleri kaldırabilir ve bunun gibi yüzlerce gönüllülük faaliyetine katılabilirsiniz.”

Şeklinde tüm yurt içi ve dışındaki ihtiyaç sahiplerine yardım götürmeyi amaçlıyorlar.

Genç Gönüllüler sitesine gitmek için tıklayın :

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0