in ,

Sınıf öğretmenliği bölümü başarı sıralamaları ve taban puanları

YKS sınavının açıklanmasının ardından adaylar, üniversite arayışlarına başladı. Alınan sonuca göre bölüm ve üniversite tercihi yapacak olan adaylar 23-29 Temmuz tarihleri arasında tercihlerini yapabilecekler. Taban puanları ve başarı sıralamaları etkenleriyle gerçekleştirilen üniversite tercih dönemi, adayları yoğun bir araştırmanın içerisine soktu. Tercih listesinde sınıf öğretmenliği bölümüne yer vermek isteyenler sınıf öğeretmenliği bölümlerini sorguluyor. ÖSYM tarafından paylaşılan Yükseköğretim Programları ve kontenjanları üzerinden sınıf öğretmenliği bölümü sıralama ve taban puanlarını öğrenebilirsiniz. Sınıf öğretmenliği bölümüne Tablo 4 yazan kısımdan ulaşabilirsiniz. Tablo 3 ön lisans bölümlerini, Tablo 4 lisans bölümlerini kapsar. SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN!

YKS sınavının açıklanmasının ardından adaylar, üniversite arayışlarına başladı. Alınan sonuca göre bölüm ve üniversite tercihi yapacak olan adaylar 23-29 Temmuz tarihleri arasında tercihlerini yapabilecekler. Taban puanları ve başarı sıralamaları etkenleriyle gerçekleştirilen üniversite tercih dönemi, adayları yoğun bir araştırmanın içerisine soktu.

Tercih listesinde sınıf öğretmenliği bölümüne yer vermek isteyenler sınıf öğeretmenliği bölümlerini sorguluyor. ÖSYM tarafından paylaşılan Yükseköğretim Programları ve kontenjanları üzerinden sınıf öğretmenliği bölümü sıralama ve taban puanlarını öğrenebilirsiniz. Sınıf öğretmenliği bölümüne Tablo 4 yazan kısımdan ulaşabilirsiniz. Tablo 3 ön lisans bölümlerini, Tablo 4 lisans bölümlerini kapsar.

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0