in

Elraen kimdir?

Son zamanlarda YouTube üzerinden yaptığı paylaşımlarla büyük bir izleyici kitlesi yakalayan Elraen kimdir sorusu çok fazla merak ediliyor. Arama motorlarında da sıkça aranan Elraen kimdir sorusu sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Elraen kimdir? İşte, Elraen kimdir sorusunun detaylı cevabı…

YouTube kanalında Karınca Çiftliğim adlı video içerikleri yayınlayan Elraen kimdir sorusu merak ediliyor. Büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Elraen kimdir sorusuyla gündemde yerini aldı. Peki, Elraen kimdir? İşte, Elraen kimdir sorusunun yanıtı… 

Elraen kimdir? 

“Karınca Çiftliğim” isimli YouTube kanalında hayvanlar ile ilgili video paylaşımları yapan Tuğkan Gönültaş, yakışıklılığı ve hayvan sevgisi ile çok dikkat çekiyor. Ayrıca “Elraenn” isimli Twitch kanalında yayınlar yapıyor. Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı Tuğkan Gönültaş (Elraen), 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur.  

Yeditepe Üniversite Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü’nden mezun olan Tuğkan Gönültaş, 1 yıl Amerika’da yaşadıktan sonra askerlik yapmak için Türkiye’ye dönmüştür. Vatani görevini tamamladıktan sonra kendisine özel olan  Eightborn adlı tekstil markasıyla ticaret yapmaya başlamıştır. Daha sonrasında ise oyunculuk ve tiyatro üzerine eğitim almıştır.  

Tuğkan Gönültaş, bir süre sonra “Karınca Çiftliğim” isimli YouTube kanalını kurmuş ve egzotik hayvanlarla ilgili videolar paylaşmaya başlamıştır. Daha sonrasında ise “Elraenn” isimli Twitch kanalında yayınlar yapmaya başlamış ve kendine has bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarmıştır. 1999 yılından beri oyun oynadığını belirten Tuğkan Gönültaş’ın yayın yaptığı odada, akvaryumlar ve birçok egzotik hayvanın bulunduğu kafesler vardır.  

Çok küçük yaşlardan bu yana hayvanlara büyük bir ilgi duyan Tuğkan Gönültaş, egzotik ve sürüngen hayvanlara karşı olan ön yargıyı kırmak adına YouTube’da videolar paylaştığını söylemiştir. Yayınladığı videolarda “tarantula ısırırsa ne olur”, çiyan ele alınır mı”, “bitkili akvaryum yapımı”, “piton bakımı” gibi konulara yer vermiştir. Tuğkan Gönültaş, paylaştığı videolar ile birçok insanın fikrini değiştirdiğini görünce çok mutlu olmuş ve paylaşımlarına devam etmiştir. Ayrıca Elraen kullanıcı adı ile de bilinen Tuğkan Gönültaş, JtgTV’de yayıncılara özel düzenlenen bir yarışmayı birinci olarak tamamlamıştır.  

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0