Organix siyah maske kullananlar ne yorum yaptı? Organix siyah maske yorumları 2020

Organix siyah maske yorumları 2020 sosyal medya ve internet üzerindeki güzellik sitelerinde sıklıkla paylaşılıyor. Son dönemlerde yeni ortaya çıkan siyah maske, altın maske gibi ürünler özellikle kadınların yoğun ilgisini görüyor. Organix siyah maske satıcıları ise bu ürünün cilt üzerinde yağ ve kiri arındırıcı etkisi olduğunu ifade ediyor. Peki, Organix siyah maske kullananlar ne yorum yaptı? İşte, Organix siyah maske yorumları 2020

Organix siyah maske yorumları 2020

Son dönemlerde yaygın olarak kullanılan Organix siyah maske hakkında sosyal medya ve internet üzerinde pek çok yorum bulunuyor. Soyulabilir bir maske türü olan Organix siyah maske pek çok kozmetik markası tarafından da satışa sunuluyor. Organix siyah maske kullananlar ise bu konudaki tecrübelerini paylaşıyor. İşte, internet üzerinde yer alan Organix siyah maske yorumları 2020:

Siyah maske arayışındayken uğradığım bir kozmetikçide 9.90’a bulmamla aldım. galiba ilk başta sürmeyi beceremedim tamamiyle siyaha boyamaya çalıştım yüzümü fakat azıcık saydam olsa da oluyormuş. 30-35 dakika beklettikten sonra kuruduğunu hissettim ve çıkardım. siyah noktaların hepsinden kurtarmadığı açık olsa da maskeye bakınca yüzümdeki kiri pisliği vs aldığını gördüm. ( ne kadar bunu yapmadan önce yıkamış olsam da) bir daha alır mıyım bilmiyorum ama o yüzden çekiş hissi çok tatmin edici, arınmış hissediyorsunuz.

Eve shop’tan 9.90 liraya aldığım siyah maske. maskeyi soyduktan sonra arkadaşımın yüzünde yanma yapmış ama sonrasında bir etkisi kalmadı umarım alerjik reaksiyon yapmaz bende.

İlk kullanımda kalınca bi tabaka halinde sürdüm. o yüzden de soyarken inanılmaz zorlandım. yüz derim soyulucak gibi geldi, o kadar kuvvetliydi. i̇kinci yapışımda daha ince bi tabaka halinde sürdüm. soymak daha kolay oldu. Çok hoşuma giden bi kokusu var. ve çok değişik bi kıvamı var. Yüzde kurudukça yüzümü hareket ettiremez hala geliyorum baya kalıp gibi oluyo. Benim cildime müthiş bi aydınlık verdi. siyah noktaları falan da nispeten temizledi. cildimdeki fazla yağı aldı ve bu etki bikaç gün sürdü. Yüze sürerken kaşlarıma denk getirmemeye özen gösterdim. kaşlarımda ağda etkisi yapması ihtimalini göze alamadım ki bence denk gelseydi kaş falan bırakmıycak kuvvette. Ben kendi adıma genel olarak memnunum. tekrar edinebilirim.

Ben hiç memnun kalmadım. İlk defa siyah maske kullanıyorum diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum ama çok yavaş çekmeme rağmen yüzümdeki bazı küçük tüyleri aldı. Üzerinde yazdığı gibi 25-30 dakika arası beklettim ama siyah noktalarımı neredeyse hiç almadı. Çok derinlerde olmayan birkaç tanesini aldı sadece. şimdiye kadar üç defa uyguladım, her seferinde sonuç aynı. Yine de gözenekleri güzelce temizliyor az da olsa siyah noktaları topluyor. Maskeden sonra peeling uygulayıp cildimi nemlendiriyorum ki gözeneklerim derinlemesine temizlensin. Bir daha alır mıyım diye sorarsanız hayır, almam. Fiyatından da anlaşıldığı gibi çok beklentiye girmeyin bence.

Siyah maske merakımdan eve mağazasında indirimdeyken aldığım ürün, kokusu adını hatırlayamadığım bir ilaca benzetiyorum. Boca ettim resmen yüzüme sanırım o yüzden kurumak bilmedi, ama geride tertemiz bir cilt bıraktı, düzenli kullanımda daha çok etkisini göreceğimi düşünüyorum. Maskeden 1 saat sonra yüzü yıkayınca etkisi artıyormuş sanırım bunu denemedim. tek kötü yanı bana göre kokusu ama onu seven de vardır illaki.

Yüzü siyah noktalardan arındırmayı vaat eden fakat siyah nokta dışında her şeyi çekip alan maske.

Eve shoptan indirimde aldığım ilk siyah maskem.aman aman bir özelliği yok.siyah noktalarımı geçirmedi.orta kalitede bir ürün.

Etkisine değinmek gerekirse kısmen tatmin etti beni çok ince bir tabaka sürmeniz bile yeterli soymak için kalın sürmeyin. 20 dk gibi bir sürede kuruyor ve soyulmadan kaynaklı cildimin ferahladığını hissediyorum. Ama burnumun üzerine çok bir etkisi olmadı

Güzel bir ürün fakat yüzünüzü orta sıcak suyla yıkadıktan, iyice kuruladıktan sonra uygulayın.

Ürünü uzun süre sonra ikinci alışım. İlkinde daha yoğundu. ve kolay soyuluyordu. Ama bu alışımda sanki ürünün kalitesi düşmüştü. Saatlerce kurumadı. Üstelik bal gibi yüzümde akıp durdu

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Lodos nereden eser?

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere kimdir nereli ve kaç yaşında?