in

Göztepe Kulübü satılıyor mu?

Türk futbol tarihinin köklü kulüplerinden biri olan Göztepe Spor Kulübü’ü satılıyor mu gündeme gelen haberlerin ardından internette sıklıkla aranan konuların başında geldi. İzmir temsilcisinin başkanı Mehmet Sepil’de konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre tanınmış iş adamlarından Roman Abramoviç’in, sarı-kırmızılı kulübe talip olduğu ve görüşmeler içinde olduğu iddialar arasında yer almıştı. Peki Göztepe Kulübü satılıyor mu? İşte son açıklamalar

Rus işadamı Roman Abramoviç’in, Göztepe Kulübü’ne talip olduğu iddiaları güçlü şekilde sosyal medyada yer alırken, sarı kırmızılı kulübün başkanı Mehmet Sepil, isim vermese de konu hakkında gündeme gelen iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sepil, kulüplerin ekonomik olarak borçlandığı ve zor durumda olduğu bugünlerde Göztepe’nin borcunun bulunması ve anonim şirket olmasından dolayı yatırımcıların ilgisini çektiğini aktardı. Yatırımcıların yüzde 10-20 oranında hisseye sahip olma tekliflerinin olduğunu ve görüştükleri isimlerin olduğunu sözlerine ekleyen Sepil, anlaşılması durumda hem Türk futbolu hem de Göztepe için çok iyi olacak bir hamle olduğunu dile getirdi. Şuan için ise gündemdeki iddialar sadece iddia seviyesinde.

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0