in

Kervan gıda halka arz ne zaman?

Yatırımcıların son günlerde merakla beklediği kervan gıda halka arz ne zaman sorusunun yanıtı çokça araştırılmaya başlandı. Yatırımcıların yeni hedefi olarak gösterilen halka arz olan şirket hisseleri son dönemde büyük ilgi görüyor. Pek çok kişinin karlı bir yatırım için beklediği kervan gıda halka arz ne zaman? Kervan gıda halka ne zaman arz olacak? Kervan gıda halka arz ne zaman gerçekleşecek? İşte, merak edilen bilgiler…

Hâlihazırda 85 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin en yumuşak şeker üreticisi Kervan gıda halka arz olmak adına geçtiğimiz günlerde SPK’ya başvurdu. Daha iyi hizmet ve gelişim gösterebilmek adına hisselerini halka arz etmek isteyen şirket ne zaman halka arz olacak? Kervan gıda halka arz ne zaman? İşte, detaylar…

KERVAN GIDA HALKA ARZ NE ZAMAN?

Türkiye’nin yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla halka arz olacak kurumun, şirket paylarının 2020 yılında halka arz edilerek Borsa İstanbul’da işlem görmesi planlanıyor. Halka arz sürecine OYAK Yatırım liderliğindeki konsorsiyumun aracılık edeceği Kervan Gıda’nın talep toplama tarihi ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

85 ülkeye ihracat yapan Kervan Gıda, elde edeceği kaynağın büyük bir bölümü ile yurt dışı ve yurt içinde yeni yatırımlara ağırlık vermeyi planlıyor. Kervan Gıda, önümüzdeki üç yılda dünyada ilk beşe girmeyi hedefliyor.

Halka arz olmak için yaklaşık bir hafta önce SPK’ya başvuran şirketin en kısa sürede geri dönüş alarak 2020 yılı içerisinde halka arz olması bekleniyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0