in

Yunus Dönertaş kimdir, öldü mü? ‘Ama kafamız nasıl güzel’ repliği ile fenomen olmuştu… İnstagram hesabında son paylaşımı…

Yunus Dönertaş öldü mü sorusu sosyal medyada günün en çok aranan kişileri arasında yerini aldı. Verdiği bir sokak röportajında anlatığı hikaye ile herkesin sempatisini kazanan Yunus Dönertaş bir süredir kayıptı. Bugün ise Yunus Dönertaş’tan acı haber geldi.

Yunus Dönertaş öldü mü? sorusu bugün internette çıkan haberlerin ardından sıklıkla aranan konuların başında geldi. Bir banka ATM’sinin içinde verdiği röportaj ile kısa sürede tanınmış ve hayat hikayesi herkesi etkilemişti. Sokaklarda yaşayan Yunus Dönertaş’tan bir süredir haber alınamaması üzerine aramalar başlatılmış genç ismin izine rastlanılmamıştı. Bugün ise acı haber geldi.

Kentte bir süre önce bir çoban tarafından bulunan kafa tası ve insan kemikleri ile DNA eşleştirilmesi yapıldı ve ölen kişinin Yunus Demirtaş olduğu açıklandı.

YUNUS DÖNERTAŞ KİMDİR?

Geçtiğimiz yılların fenomen sokak röportajcısı olarak anılan ve “Ama kafamız nasıl güzel” sözleriyle ün kazanan Yunus Dönertaş, 15 Temmuz 2021’de kaybolmuştu. 8 aydır haber alınamayan fenomenin, Tekirdağ Çorlu’daki bir piknik alanında kemikleri bulundu. Ünlü fenomenin nasıl ve neden öldüğü henüz bilinmezken, Yunus Dönertaş kimdir, kaç yaşındadır? soruları yoğun olarak sorulmaya başladı.

Yunus Dönertaş, 15 Temmuz 2021 tarihinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 42 yaşında hayatını kaybetti.

Beşiktaş taraftarıydı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram’da @donertasyunus kullanıcı adıyla yer alıyordu.

Instagram hesabındaki son paylaşımını 2 Temmuz 2021 tarihinde “Yine hastanelik” notuyla yaptığı görüldü.

 

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0