in

Getir kuryesi sokak röportajı yüzünden işten mi atıldı? O iddialara ‘Getir’den açıklama

Konya’da bir sokak röportajı sırasında düşüncelerini açıklayan Getir kuryesinin işine son verildiği iddiası bir kaç gündür gündemdeki yerini korurken, konu hakkında firmadan bir açıklama yapıldı. Verdiği sokak röportajında ekonomiyi eleştiren ve çarpıcı örnekleri kısa sürede sosyal medyada viral olan Getir kuryesinin bu açıklamalarının ardından işinden kovulduğu ve iddia edilmişti. Getir kuryesinin işten çıkarıldığı doğrulanırken firmadan konu hakkında resmi açıklama geldi.

Verdiği sokak röportajında ülke ekonomisini eleştiren Getir kuryesi kısa sürede sosyal medyada viral olmuş sözleri ve konunun geçtiği youtube görüntüsü yüksek paylaşımlar elde etmişti. Getir kuryesinin; ‘Geçtiğimiz yıl 30 bin liraya araba alabiliyordum bu sene alamıyorum. Arabalar olmuş 80-100 bin lira. Bu enflasyondur, alım gücünün bitmesidir. 2017 yılından beri tatile gidemiyorum’ demesi ve bu sözlerinin ardından şurda bana bir araba çarpsa ölsem üzülmem, ‘daha yaşayacaktım’ demem” sözleri ise sıklıkla paylaşılmıştı.

Bu açıklamaların ardından geçtiğimiz günlerde Getir kuryesinin işinden kovulduğu iddia edildi. Çalışanın işten çıkarıldığı doğrulanırken sebebi Getir firması tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0