in

iPhone’da zil sesi yapma

iPhone’da zil sesi yapmak oldukça basit bir işlemdir. Apple Music uygulamanızı kullanarak dinlediğiniz herhangi bir şarkıyı doğrudan zil sesi yapabilirsiniz. iTunes üzerinden indirdiğiniz müzikleri de yine zil sesine çevirme şansınız var. Daha da önemlisi iTunes üzerinden doğrudan binlerce farklı zil sesi satın alabiliyorsunuz. Popüler film ve dizilerin parçalarından oluşan zil sesleri, ünlü şarkıcıların müziklerinden hazırlanan zil sesleri de listede yer alıyor. Ancak zil sesleri düşük de olsa ücrete tabidir; ücretsiz olarak iPhone’da zil sesi yapmak için farklı bir yöntem denemeniz gerekiyor. Bunun için GarageBand isimli uygulamayı App Store’dan indirmeniz gerekiyor. Ardından gelen menülere dikkatle bakın ve Ses Kaydedici seçeneğini bulun. Sonrasında uygulama arayüzünü tek tuşla değiştirme şansınız bulunuyor. Açılan menüden Müzik seçeneğine dokunun ve burada kullanmak istediğiniz ses dosyasını bulun. Üzerine dokunarak da seçtiğiniz ses dosyalarını dinleme şansınız bulunuyor. Ayrıca unutmamalısınız ki ses dosyasını uygulamada açabilmek için sürükle/bırak yöntemini izlemeniz gerekiyor. GarageBand uygulamasına taşıdığınız ses dosyasının içinde düzenleme yapabiliyoruz. Telefonunuz arandığında çalmasını istemediğiniz kısım varsa çıkarabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız dosyayı kaydetmek için ise Zil Sesi > Dışa Aktar > Sesi Şöyle Kullan > Standart Zil Sesi yolunu takip edin. Zil sesinizi şimdi kontrol etme zamanı!

iPhone’da zil sesi yapmak oldukça basit bir işlemdir. Apple Music uygulamanızı kullanarak dinlediğiniz herhangi bir şarkıyı doğrudan zil sesi yapabilirsiniz. iTunes üzerinden indirdiğiniz müzikleri de yine zil sesine çevirme şansınız var.

Daha da önemlisi iTunes üzerinden doğrudan binlerce farklı zil sesi satın alabiliyorsunuz. Popüler film ve dizilerin parçalarından oluşan zil sesleri, ünlü şarkıcıların müziklerinden hazırlanan zil sesleri de listede yer alıyor. Ancak zil sesleri düşük de olsa ücrete tabidir; ücretsiz olarak iPhone’da zil sesi yapmak için farklı bir yöntem denemeniz gerekiyor.

Bunun için GarageBand isimli uygulamayı App Store’dan indirmeniz gerekiyor. Ardından gelen menülere dikkatle bakın ve Ses Kaydedici seçeneğini bulun. Sonrasında uygulama arayüzünü tek tuşla değiştirme şansınız bulunuyor.

Açılan menüden Müzik seçeneğine dokunun ve burada kullanmak istediğiniz ses dosyasını bulun. Üzerine dokunarak da seçtiğiniz ses dosyalarını dinleme şansınız bulunuyor. Ayrıca unutmamalısınız ki ses dosyasını uygulamada açabilmek için sürükle/bırak yöntemini izlemeniz gerekiyor.

GarageBand uygulamasına taşıdığınız ses dosyasının içinde düzenleme yapabiliyoruz. Telefonunuz arandığında çalmasını istemediğiniz kısım varsa çıkarabilirsiniz.

Üzerinde çalıştığınız dosyayı kaydetmek için ise Zil Sesi > Dışa Aktar > Sesi Şöyle Kullan > Standart Zil Sesi yolunu takip edin. Zil sesinizi şimdi kontrol etme zamanı!

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0