in

15 Temmuz’da bankalar açık mı?

Bildiğiniz üzere ülkemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kutlanmaktadır. Bundan dolayı da 15 Temmuz resmi tatil oluyor. Hal böyle olunca insanlarda 15 Temmuz’da bankaların açık olup olmadığını merak etmeye başladı. Birçok insan tarafından merak edilen konuya gelin bir açıklık getirelim…

Korona dönemi boyunca birçok bayram bizim için hüzünlü bir şekilde geçti. Çünkü bayramlarda her ne kadar tatil olsa da insanlar evden dışarı çıkamadı. Korona yüzünden sokağa çıkma yasakları neredeyse her bayram uygulandı. Bundan dolayı da birçok insan tatilin yüzünü dört gözle bekliyor.

1 Temmuz itibariyle yasaklar bildiğiniz üzere kalktı. Bu yüzden 15 Temmuz ve Kurban Bayramı tatilleri birleştirilerek uzun bir resmi tatil verildi. Hal böyle olunca insanlar 15 Temmuz’da bankaların açık olup olmadığını merak etmeye başladı.

Birçok kişi tarafından internette aranan sorunun cevabına gelecek olursak 15 Temmuz da bankalar kapalı olacak. Bu yüzden işlemlerinizi önceden yapmalısınız. Birine EFT ile para yollayacaksanız veya ödeme yapacaksanız bunu daha önceden yapmalısınız. Yoksa işleminiz bir sonraki güne sarkabilir.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0