in

Kadri Samsunlu kimdir?

Son zamanlarda birçok kişi tarafından İGA İstanbul Havalimanı’nın CEO’su Kadri Samsunlu insanlar tarafından oldukça çok merak ediliyor. Birçok insan internette Kadri Samsunlu’nun kim olduğunu araştırıyor. Peki Kadri Samsunlu kimdir?

Arama motorlarında son zamanlarda en çok aranan isimlerden biri olan Kadri Samsunlu birçok kişi tarafından çok fazla merak ediliyor. Kadri Samsunlu, Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. 1991 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra yüksek lisansını ABD’de Missouri Üniversitesi’nde yapmıştır.

2017 yılından bu zamana kadar İGA Havalimanı İşletmesi’nin İcra Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü’nü yapmaktadır. İGA İnşaat’ta da yöneticilik yapan Kadri Samsunlu, Mersin Uluslararası Limanı A.Ş, Akfen Yenilebilir Enerji A.Ş, İstanbul Deniz İşletmeleri A.Ş ve Akfen Su A.Ş yönetimi kurulu üyeliği de yapmıştır.

Görev süreci boyunca birçok ödül kazanan Kadir Samsunlu, aynı zamanda TAB Airport Holding’in Yürütme Kurulu ve Denetim Komitesi’nin bir üyesi olarak görev yapmıştır. Şimdi ise İstanbul Havalimanı’nı konu alan projeler üretmektedir. Çorum Eğitim Vakfı Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü, Missouri Yeminli Mali Müşavirler Topluluğu gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarına da üyeliği bulunmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0