in

iPhone emoji kopyalama nasıl yapılır?

iPhone’larda yoğun olarak kullandığımız emojiler, duygularımızı ve düşüncelerimizi kısayoldan karşımızdakine iletmemeize imkan veriyor. Tasarlanan pek çok emoji var. Peki bu emojileri kullanırken kopyalam işleminin nasıl yapıldığını biliyor musunuz? iPhone emoji kopyalama nasıl yapılır?

Emojiler sayesinde uzun satırlarla düşüncelerimizi anlatmak yerine kolayca derdimizi anlatabiliyoruz. Bugüne kadar geliştirilen pek çok emoji türü mevcut. Ancak bazen karşımızdaki bize emoji gönderdiğinde o emojiyi kopyalayıp aynen karşı tarafa iletmek istiyoruz. Peki bu nasıl yapılıyor? iPhone emoji kopyalama için ne yapmak gerekiyor?

iPhone emoji kopyalama işlemini yaparken öncelikle bilgisayar veya Android cihazlardan farklı bir yol izlediğinizi söylemek gerekiyor. Karşınızdaki size emoji yolladığınızda ilgili tekst’i olduğu gibi seçip kopyala yapmanız gerekiyor. Emoji için özel bir kopyala butonu bulunmadığından parmağınızla bir süre emoji üzerine dokunmanız ve ‘kopyala’ seçeneğine tıklamanız gerekiyor.

Sonrasında yazı yazdığınız kısma yine bir süre dokunup ‘yapıştır’ yapmanız halinde kopyaladığınız emojiyi yazı kısmına yapıştırıp karşı tarafa hızlıca iletebilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0