in

Turkcell çöktü mü? SMS servisleri erişim sorunu

Türkiye’nin önde gelen telekom operatörlerinden Turkcell, yeni bir sorunla karşı karşıya. Bu sabahtan bu yana Turkcell aboneleri, Turkcell SMS servislerinin çöktüğünden dert yanıyor. Peki gerçekten de Turkcell çöktü mü? Turkcell SMS servislerine erişim neden sağlanamıyor?

Turkcell, erişim sorunu nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Hatta Ekşi Sözlük’te de söz konusu erişim sorunu nedeniyle konu başlığı açıldı. Ekşi Sözlük’te Turkcell’in erişim sorununun altı çizilirken şu satırlara yer verildi:

“yaklaşık 10:30’dan beri devam eden durum. bankacılık, sms ile login olabildiğiniz yerlerde onay sms’i alamıyorsunuz. sene 2021.

mesela çok acil bir ödemeniz veya para çekmeniz lazım bir digital cüzdanınızdan, veya sms korumalı bir siteye gireceksiniz banka, e-ticaret vs giremiyorsunuz. borsaya giriş için sms koruması koymuşunuzdur giremezsiniz vs.”

Söz konusu erişim sorunu, Twitter’da da ses getirdi. Pek çok kullanıcı data ya da telefon servislerinin çökmesi nedeniyle mağdur olduğunu belirtirken, SMS atılamadığı ve banka hesabına erişim sağlamak isteyenlerin ciddi bir sorunla karşı karşıya olduğuna dikkat çekildi.

Turkcell’den ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil.

Erişim sorunu şimdilik SMS’lerde görülüyor ve SMS dışında diğer servisler sorunsuz çalışıyor.

Yorumlar

Leave a Reply
  1. AÇIKLAMA NİÇİN SAATLERDİR YOK
    07/04/2021saat 10.40–14.30
    TURKCELL MESAJ SERVİSİ ÇALIŞMIYOR
    açıklama bekleniyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0