in

Seda Başbuğ Kimdir? Acun Ilıcalı’nın eski eşi Seda Başbuğ kimdir?

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Seda Başbuğ kimdir? sorusunun yanıtı arama motorlarında son zamanların en çok aranan sorularından biri. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı’nın ilk göz ağrısı olan Banu Ilıcalı’nın bebek haberlerinin ardından, annesi Seda Başbuğ hakkındaki bilgiler vatandaşlar tarafından merak konusu haline geldi. Banu Ilıcalı’nın annesi Seda Başbuğ hayatı hakkında merak edilenler internet ve sosyal medya üzerinden öğreniimeye çalışılıyor. Peki,  1993 yılında Acun Ilıcalı ile yollarını ayıran Seda Başbuğ Yazıcı kimdir? İşte Acun Ilıcalı’nın en büyük kızının annesi olan Seda Başbuğ hakkında merak edilenler…

Banu Ilıcalı’nın annesi kimdir? sorusu son zamanlarda merak konusu haline geldi. Yakın zamanda anne olan Banu Ilıcalı’nın annesi ve Acun Ilıcalı’nın eski eşi Seda Başbuğ popüler aramalar listesinin başında yer alıyor. Acun Ilıcalı’nın dede olması son zamanların en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Ünlü sunucunun övgüyle bahsettiği en büyük kızı Banu Ilıcalı geçtiğimiz günlerde bebek sahibi oldu. Banu Ilıcalı’nın doğum haberlerinin basına yansımasının ardından annesi Seda Başbuğ son zamanların en merak edilen isimlerinden biri oldu. Peki, Seda Başbuğ kimdir? İşte, yanıtı!

Seda Başbuğ kimdir?

Acun Ilıcalı’nın ilk eşi olan Seda Başbuğ 1993 yılında Ilıcalı ile yollarını ayırdı. Ortak çocukları Banu Ilıcalı’nın annesi olan Seda Başbuğ 2019 yılında Orhun Yazıcı ile evlendi. Arama motorlarında yer alan bilgilere göre yakın zamanda anneanne olan Başbuğ son zamanlarda kurucusu olduğu anaokulunu işletiyor. Başbuğ ayrıca, Acun Ilıcalı’ya ait TV8 kanalında da çalıştı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0