in

LTO Network nedir? LTO ne kadar? 

LTO Network nedir sorusu kripto para borsası ile ilgilenen pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. LTO Network Eylül 2018’de yayınlandı. Birçok internet kullanıcısı LTO ne kadar sorusuna da yanıt aramaya başladı. İlk çıkışta adı Legal Things One Network olarak belirlenmiştir, daha sonra LTO Network olarak kısaltılmıştır. Peki, LTO Network nedir? LTO ne kadar? İşte, LTO Network nedir ve LTO ne kadar sorularının yanıtı… 

Sanal paraların günden güne değerlenmesiyle birlikte LTO Network nedir sorusu da gündemde. LTO Network basit yasal işlemlerin blockchain üzerinde yapılabilmesini imkan sağlamak için üretilmiştir. LTO ne kadar sorusu da merak edilen bir diğer başlık… Hala kağıt üzerinde yapılmakta olan yasal ve ticari işlemler birçok yönüyle, özellikle de dijital çağda bir yük olmaktadır. Peki, LTO Network nedir? LTO ne kadar? İşte, LTO Network nedir ve LTO ne kadar sorularının yanıtı… 

LTO Network nedir? LTO ne kadar? 

LTO Network’ün amacı, yasal olarak bağlayıcı sözleşmelerle ilgili iş ve gereksinimlere hizmet eden bir dijital dağıtık defter kayıt sistemi sunmak. Bu amaçla inşa edilen blockchain ağı merkeziyetsiz bir işlem akışı sağlar ve halka açık bir blockchain’e kaydedilir. LTO Network, çalışma prensibinde fikir birliği oluşmasını sağlamak için Least Proof of Work (En az önem kanıtı) konsesunu kullanmaktadır. Bu fikir birliği sistemi sayesinde az token sahiplerini de sistemde tutmaktadır. 

LTO Network bugünkü fiyatı ₺1,85 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺82.518.346 TRY. LTO Network son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #416, piyasa değeri ₺523.404.063 TRY. Dolaşımdaki arz 282.648.558 LTO coin ve maksimum seviyede. 403.393.276 LTO coin. LTO Network ekonomik ve teknik iki farklı White Paper yayınlamıştır. LTO Network tokenleri iki ayrı zincirde dağıtmıştır. Bunlar ethereum üzerinde ERC-20 ve LTO ana ağ tokenlerıdır. 

Özel yatırımcılar borsalarda işlem görmeyen ana ağ tokenlerini alırken, borsalar üzerinde alınan satılan LTO’lar ise ERC20 tokenlarıdır. (Bitlo üzerinde aldığınız tokenler ERC-20 tabanlıdır. Ethereum ERC-20 tokenine geçiş yapmayı tercih edenler bu süreç için bir ücret ödemek zorundaydılar. Bitlo ve yurt dışında LTO alım satımına imkan veren borsalar özel ağ LTO coinlerini de yakın zamanda marketlerinde listeleyceklerdir. 

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0