in

Snap hesap silme: Kalıcı olarak Snapchat hesabınızı silin

Snap hesap silme işlemi ile birlikte Snapchat üyeliğinizi tamamen sonlandırabilir ve Snapchat aleminde görünmez olabilirsiniz. Böylece hem profilinize kimse giremez hem de siz de Snapchat dünyasından kopmuş olursunuz. Peki Snap hesap silme işlemi için ne yapmak gerekiyor? İşte Snapchat hesap silme için izlemeniz gereken yol…

Snap hesap silme için Snapchat’in doğrudan kullanıcılarına imkan verdiğini söyleyerek söze başlayalım. Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan ve Türkiye’de eskisi kadar ilgi görmeyen Snapchat, kullanıcılarının isteği halinde hesapların silinebilmesine imkan veriyor. Peki Snap hesap silme için ne yapmak gerekiyor? İşte çözümü

Snapchat hesap silme linki üzerinden Snapchat hesabınızı hızlıca silebilirsiniz. Bunun için aşağıda paylaştığımız link üzerinden doğrudan Snapchat’in ilgili sayfasına yönlendirileceksiniz:

https://accounts.snapchat.com/accounts/login?continue=https%3A%2F%2Faccounts.snapchat.com%2Faccounts%2Fdelete_account

Bu adrese girdikten sonra silme sayfasına gitmeniz gerekiyor. Elbette öncesinde oturum açmalısınız. Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek oturum açtıktan sonra e-mailinize gelen şifreyi yazmanız gerekiyor. Ekrana gelen yeni sayfa ile birlikte ise hesap silme seçeneğine tıklayabilirsiniz. Böylece Snapchat hesap silme işlemi gerçekleşmiş olur.

Snap hesap silme işlemini kusursuz yerine getirebilmek için Snapchat hesap bilgilerinizi biliyor olmanız gerekiyor. Hesabınızın bilgilerine vakıf olmadan hesaba giriş yapamayacağınızdan, hesabınızı da silme şansınız kalmaz. Bu nedenle şifrenizi hatırlamıyor olsanız da halen kullanmakta olduğunuz mailinize şifrenizi sıfırlama maili yollayarak süreci takip edebilirsiniz.

Snapchat hesap silme işlemini tamamladıktan sonra 30 gün içinde tekrar hesabınıza giriş yapmadığınız taktirde hesabınız tamamen silinecektir. Siz silme işlemini yaptığınızda Snapchat aleminden kaybolacaksınız, aramalarda görünmeyeceksiniz. Ancak Snapchat’e geri dönebilmek için 30 günlük süreniz olacak. Bu süre zarfında hesabınıza tekrar girerseniz silme işlemi devre dışı kalır ve hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak 30 gün dolduktan sonra Snapchat hesabınızı kurtarabilme şansınız yoktur.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0